Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27619
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевчук, В. І. | |
dc.contributor.author | Shevchuk, V. I. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 листопада 2018 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 November 2018 | |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T16:16:11Z | - |
dc.date.available | 2019-02-18T16:16:11Z | - |
dc.date.created | 2018-11-28 | |
dc.date.issued | 2018-11-28 | |
dc.identifier.citation | Шевчук В. І. Фактори впливу на подріблення мясної сировини / В. І. Шевчук // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 132. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7331-71-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27619 | - |
dc.format.extent | 132 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 | |
dc.title | Фактори впливу на подріблення мясної сировини | |
dc.title.alternative | The factors of influence on the meat grinder work | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.3 | |
dc.relation.references | 1. Сухенко, В.Ю. Моделювання процесів подрібнення м’яса і синтез технологічних машин: [Монографія] / В.Ю. Сухенко – К.: 2013. – 227 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Sukhenko, V.Yu. Modeliuvannia protsesiv podribnennia miasa i syntez tekhnolohichnykh mashyn: [monograph], V.Yu. Sukhenko – K., 2013, 227 p. | |
dc.identifier.citationen | Shevchuk V. I. (2018) Faktory vplyvu na podriblennia miasnoi syrovyny [The factors of influence on the meat grinder work]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 132 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 132 | |
dc.citation.epage | 132 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Shevchuk_V_I-The_factors_of_influence_132.pdf | 251,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Shevchuk_V_I-The_factors_of_influence_132.djvu | 16,99 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Shevchuk_V_I-The_factors_of_influence_132__COVER.png | 417,72 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.