Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Tytuł: | Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". |
Authors: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Cytat: | Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с. |
Data wydania: | 2017 |
Date of entry: | 10-wrz-2018 |
Kraj (kod): | UA |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938 |
Typ zawartości: | Methodical recommendations |
Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF | 442,04 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora