Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Titre: | Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". |
Auteur(s): | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с. |
Date de publication: | 2017 |
Date of entry: | 10-sep-2018 |
Country (code): | UA |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938 |
Content type: | Methodical recommendations |
Collection(s) : | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF | 442,04 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration