Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938| Titre: | Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". |
| Auteur(s): | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с. |
| Date de publication: | 2017 |
| Date of entry: | 10-sep-2018 |
| Country (code): | UA |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Collection(s) : | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF | 442,04 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration