Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатолівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-10T12:34:05Z | - |
dc.date.available | 2018-09-10T12:34:05Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938 | - |
dc.title | Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Bildumetan azaltzen da: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF | 442,04 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak