Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатолівна-
dc.date.accessioned2018-09-10T12:34:05Z-
dc.date.available2018-09-10T12:34:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationХарчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938-
dc.titleХарчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Enthalten in den Sammlungen:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF442,04 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Administrationswerkzeuge