Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатолівна-
dc.date.accessioned2018-09-10T12:34:05Z-
dc.date.available2018-09-10T12:34:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationХарчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938-
dc.titleХарчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Bildumetan azaltzen da:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF442,04 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak