Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938
Title: | Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". |
Authors: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Харчові технології. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 46 с. |
Issue Date: | 2017 |
Date of entry: | 10-Sep-2018 |
Country (code): | UA |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25938 |
Content type: | Methodical recommendations |
Appears in Collections: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF | 442,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools