Statistics

Total Visits

Views
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 466

Total Visits per Month

五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025 十一月 2025
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 13 26 1 2 7 3 0

File Downloads

Views
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF 1051

Top Country Views

Views
美国 319
荷兰 35
乌克兰 24
德国 20
中国 11
瑞典 9
爱尔兰 8
澳大利亚 5
英国 4
比利时 3

Top City Views

Views
San Mateo 88
San Ramon 56
Fremont 44
Louisville 37
Mountain View 32
Menlo Park 11
Kiev 9
San Jose 7
Dublin 5
Jackson 5