閲覧統計
総閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 466 |
月別閲覧数
| 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | 9月 2025 | 10月 2025 | 11月 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 13 | 26 | 1 | 2 | 7 | 3 | 0 |
ファイルダウンロード数
| 件数 | |
|---|---|
| Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF | 1051 |
国別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| アメリカ合衆国 | 319 |
| オランダ | 35 |
| ウクライナ | 24 |
| ドイツ | 20 |
| 中華人民共和国 | 11 |
| スウェーデン | 9 |
| アイルランド | 8 |
| オーストラリア | 5 |
| イギリス | 4 |
| ベルギー | 3 |
都市別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| San Mateo | 88 |
| San Ramon | 56 |
| Fremont | 44 |
| Louisville | 37 |
| Mountain View | 32 |
| Menlo Park | 11 |
| Kiev | 9 |
| San Jose | 7 |
| Dublin | 5 |
| Jackson | 5 |