閲覧統計

総閲覧数

件数
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 456

月別閲覧数

2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 4 43 15 13 26 1 2

ファイルダウンロード数

件数
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF 1038

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 318
オランダ 35
ウクライナ 24
ドイツ 20
スウェーデン 9
アイルランド 8
オーストラリア 5
中華人民共和国 5
イギリス 4
ベルギー 3

都市別閲覧数

件数
San Mateo 88
San Ramon 56
Fremont 44
Louisville 37
Mountain View 32
Menlo Park 11
Kiev 9
San Jose 6
Dublin 5
Jackson 5