Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 456

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 4 43 15 13 26 1 2

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF 1038

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 318
Netherlands 35
Україна 24
Germany 20
Sweden 9
Ireland 8
Australia 5
China 5
United Kingdom 4
Belgium 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 88
San Ramon 56
Fremont 44
Louisville 37
Mountain View 32
Menlo Park 11
Kiev 9
San Jose 6
Dublin 5
Jackson 5