Статистика
Відвідувань загалом
| Переглядів | |
|---|---|
| Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 466 |
Всього відвідувань на місяць
| травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | листопада 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 13 | 26 | 1 | 2 | 7 | 3 | 0 |
Звантажень файлу
| Переглядів | |
|---|---|
| Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF | 1051 |
Найбільше переглядів за країнами
| Переглядів | |
|---|---|
| United States | 319 |
| Netherlands | 35 |
| Україна | 24 |
| Germany | 20 |
| China | 11 |
| Sweden | 9 |
| Ireland | 8 |
| Australia | 5 |
| United Kingdom | 4 |
| Belgium | 3 |
Найбільше переглядів за містами
| Переглядів | |
|---|---|
| San Mateo | 88 |
| San Ramon | 56 |
| Fremont | 44 |
| Louisville | 37 |
| Mountain View | 32 |
| Menlo Park | 11 |
| Kiev | 9 |
| San Jose | 7 |
| Dublin | 5 |
| Jackson | 5 |