Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 450 |
Всього відвідувань на місяць
грудня 2024 | січня 2025 | лютого 2025 | березня 2025 | квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | 4 | 3 | 4 | 43 | 15 | 13 | 23 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF | 1029 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 312 |
Netherlands | 35 |
Україна | 24 |
Germany | 20 |
Sweden | 9 |
Ireland | 8 |
Australia | 5 |
China | 5 |
United Kingdom | 4 |
Belgium | 3 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Mateo | 84 |
San Ramon | 56 |
Fremont | 44 |
Louisville | 37 |
Mountain View | 32 |
Menlo Park | 11 |
Kiev | 9 |
San Jose | 6 |
Dublin | 5 |
Jackson | 5 |