Статистика

Общо Посещения

Посещения
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 456

Общо Посещения за Месец

Февруари 2025 Март 2025 Април 2025 Май 2025 Юни 2025 Юли 2025 Август 2025
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". 4 43 15 13 26 1 2

Изтеглени Файлове

Посещения
Методичка_брошура_Ч.2_Харчові_техн..PDF 1038

Посещения по Страна

Посещения
United States 318
Netherlands 35
Ukraine 24
Germany 20
Sweden 9
Ireland 8
Australia 5
China 5
United Kingdom 4
Belgium 3

Посещения по Град

Посещения
San Mateo 88
San Ramon 56
Fremont 44
Louisville 37
Mountain View 32
Menlo Park 11
Kiev 9
San Jose 6
Dublin 5
Jackson 5