Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25797
Title: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» |
Authors: | Карпик, Галина Вікторівна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» / Г.В. Карпик, для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 181 «Харчові технології», Тернопіль, 2018. – 51 с. |
Issue Date: | 2018 |
Date of entry: | 26-Ιου-2018 |
Country (code): | UA |
Abstract: | Метою даного лабораторного практикуму є вивчення і закріплення теоретичного матеріалу, оволодіння технікою виконання лабораторних робіт по дослідженню якості продуктів жирового виробництва. Викладення матеріалу відповідає логіці лекційного курсу, включає контрольні питання, що дозволяє закріпити вивчений матеріал. |
Content: | Вступ 3 Відбір проб 10 Лабораторна робота № 1 Дослідження органолептичних показників якості олій 14 Лабораторна робота № 2 Визначення вмісту вологи та летких речовин 18 Лабораторна робота № 3 Визначення кислотного та йодного чисел 21 Лабораторна робота № 4 Визначення пероксидного числа, числа омилення та ефірного числа 27 Лабораторна робота № 5 Дослідження якості маргарину 31 Лабораторна робота № 6 Контроль якості майонезу 39 Контрольні питання 48 Використана література 50 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25797 |
References (Ukraine): | 1. Общая технология пищевых производств / Под ред. Н.И. Назарова. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 360 с.. 2. Осейко, М.І. Технологія рослинних олій / К.: Варта, 2006. – 280 с. 3. Плахотин , В.Я. Контроль качества пищевых продуктов / В.Я.Плахотин - К.: Урожай, 1988.-144 с. 4. Технология переработки жиров / Под ред. Н.С. Арутюня. – М.: Агропромиздат, 1999. – 452 с. 5. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макароннихвробів /За редакцією В.І. Дробот. – К.: Кондор, 2015. – 971 с. 6. Нормативна документація |
Content type: | Methodical recommendations |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології олієжирових виробництв.pdf | 420 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα
Εργαλεία διαχειριστή