Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25797Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | - |
| dc.date.accessioned | 2018-06-26T09:19:58Z | - |
| dc.date.available | 2018-06-26T09:19:58Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» / Г.В. Карпик, для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 181 «Харчові технології», Тернопіль, 2018. – 51 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25797 | - |
| dc.description.abstract | Метою даного лабораторного практикуму є вивчення і закріплення теоретичного матеріалу, оволодіння технікою виконання лабораторних робіт по дослідженню якості продуктів жирового виробництва. Викладення матеріалу відповідає логіці лекційного курсу, включає контрольні питання, що дозволяє закріпити вивчений матеріал. | uk_UA |
| dc.description.tableofcontents | Вступ 3 Відбір проб 10 Лабораторна робота № 1 Дослідження органолептичних показників якості олій 14 Лабораторна робота № 2 Визначення вмісту вологи та летких речовин 18 Лабораторна робота № 3 Визначення кислотного та йодного чисел 21 Лабораторна робота № 4 Визначення пероксидного числа, числа омилення та ефірного числа 27 Лабораторна робота № 5 Дослідження якості маргарину 31 Лабораторна робота № 6 Контроль якості майонезу 39 Контрольні питання 48 Використана література 50 | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» | uk_UA |
| dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
| dc.relation.references | 1. Общая технология пищевых производств / Под ред. Н.И. Назарова. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 360 с.. 2. Осейко, М.І. Технологія рослинних олій / К.: Варта, 2006. – 280 с. 3. Плахотин , В.Я. Контроль качества пищевых продуктов / В.Я.Плахотин - К.: Урожай, 1988.-144 с. 4. Технология переработки жиров / Под ред. Н.С. Арутюня. – М.: Агропромиздат, 1999. – 452 с. 5. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макароннихвробів /За редакцією В.І. Дробот. – К.: Кондор, 2015. – 971 с. 6. Нормативна документація | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Ebben a gyűjteményben: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології олієжирових виробництв.pdf | 420 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools