Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
                
        
    
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25797| Títol: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» | 
| Autor: | Карпик, Галина Вікторівна | 
| Affiliation: | ТНТУ | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» / Г.В. Карпик, для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 181 «Харчові технології», Тернопіль, 2018. – 51 с. | 
| Data de publicació: | 2018 | 
| Date of entry: | 26-de -2018 | 
| Country (code): | UA | 
| Resum: | Метою даного лабораторного практикуму є вивчення і закріплення теоретичного матеріалу, оволодіння технікою виконання лабораторних робіт по дослідженню якості продуктів жирового виробництва. Викладення матеріалу відповідає логіці лекційного курсу, включає контрольні питання, що дозволяє закріпити вивчений матеріал. | 
| Content: | Вступ 3 Відбір проб 10 Лабораторна робота № 1 Дослідження органолептичних показників якості олій 14 Лабораторна робота № 2 Визначення вмісту вологи та летких речовин 18 Лабораторна робота № 3 Визначення кислотного та йодного чисел 21 Лабораторна робота № 4 Визначення пероксидного числа, числа омилення та ефірного числа 27 Лабораторна робота № 5 Дослідження якості маргарину 31 Лабораторна робота № 6 Контроль якості майонезу 39 Контрольні питання 48 Використана література 50 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25797 | 
| References (Ukraine): | 1. Общая технология пищевых производств / Под ред. Н.И. Назарова. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 360 с.. 2. Осейко, М.І. Технологія рослинних олій / К.: Варта, 2006. – 280 с. 3. Плахотин , В.Я. Контроль качества пищевых продуктов / В.Я.Плахотин - К.: Урожай, 1988.-144 с. 4. Технология переработки жиров / Под ред. Н.С. Арутюня. – М.: Агропромиздат, 1999. – 452 с. 5. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макароннихвробів /За редакцією В.І. Дробот. – К.: Кондор, 2015. – 971 с. 6. Нормативна документація | 
| Content type: | Methodical recommendations | 
| Apareix a les col·leccions: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії | 
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології олієжирових виробництв.pdf | 420 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | 
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Eines d'Administrador