Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» 355

Всього відвідувань на місяць

квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024 жовтня 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» 4 4 4 11 24 5 1

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології олієжирових виробництв.pdf 1934

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 166
Україна 67
Netherlands 37
China 26
Germany 24
Sweden 7
Belgium 6
Russia 4
Vietnam 3
Greece 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 56
Louisville 38
Mountain View 24
Kiev 19
Ternopil 10
Menlo Park 9
Ann Arbor 8
Lviv 4
Cambridge 3
Dnepropetrovsk 3