Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» 472

Всього відвідувань на місяць

травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» 3 31 0 2 10 0 0

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології олієжирових виробництв.pdf 2160

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 266
Україна 71
Netherlands 38
China 33
Germany 24
Sweden 7
Belgium 6
Japan 4
Russia 4
Vietnam 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 78
San Ramon 56
Mountain View 42
Louisville 38
Kiev 20
Ternopil 10
Menlo Park 9
Ann Arbor 8
Lviv 4
Cambridge 3