Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» 460

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» 7 34 13 3 31 0 0

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології олієжирових виробництв.pdf 2118

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 262
Україна 71
Netherlands 38
China 26
Germany 24
Sweden 7
Belgium 6
Japan 4
Russia 4
Vietnam 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 77
San Ramon 56
Mountain View 40
Louisville 38
Kiev 20
Ternopil 10
Menlo Park 9
Ann Arbor 8
Lviv 4
Cambridge 3