Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» 453

Всього відвідувань на місяць

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» 13 3 7 34 13 3 24

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології олієжирових виробництв.pdf 2097

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 257
Україна 71
Netherlands 37
China 26
Germany 24
Sweden 7
Belgium 6
Russia 4
Japan 3
Vietnam 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 74
San Ramon 56
Louisville 38
Mountain View 38
Kiev 20
Ternopil 10
Menlo Park 9
Ann Arbor 8
Lviv 4
Cambridge 3