Skip navigation
Domů
Procházet
Komunity
a kolekce
Procházet položky podle:
Datum vydání
Autor
Název
Předmět
UDC
Datum zaslání
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Nápověda
Jazyk
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Přihlášení:
Můj DSpace
Příjem novinek
emailem
Úprava profilu
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Hledat
Hledat v:
Vše v DSpace
Роботи студентів
Магістр
241 — готельно-ресторанна справа
výraz
Aktuální filtry:
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Content type
Language
rovná se
obsahuje
ID
není rovno
neobsahuje
nemá ID
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Content type
Language
rovná se
obsahuje
ID
není rovno
neobsahuje
nemá ID
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Content type
Language
rovná se
obsahuje
ID
není rovno
neobsahuje
nemá ID
Začít nové hledání
Přidat filtry:
Filtry použijte k upřesnění výsledků hledání.
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Content type
Language
rovná se
obsahuje
ID
není rovno
neobsahuje
nemá ID
Výsledky 1-5 z 5.
předchozí
1
další
Odpovídající záznamy:
Typ
Datum vydání
Date of entry
Název
Autor
Master Thesis
2021
20-pro-2021
Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація »)
Скемська, Ірина Олегівна
;
Skemska, Iryna
Master Thesis
20-pro-2021
20-pro-2021
Удосконалення мотиваційного механізму в системі управління персоналом підприємства (на прикладі ТОВ «Техно-Буд-Центр»)
Баран, Богдан Михайлович
;
Baran, Bohdan
Master Thesis
pro-2022
11-led-2023
«Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)»
Євгеньєва, Ольга Сергіївна
;
Yevgenieva, Olha
Master Thesis
pro-2022
11-led-2023
«Формування стратегії інноваційного розвитку закладу ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна Ресторан»)»
Яремчук, Руслана Юріївна
;
Yaremchuk, R.
Master Thesis
21-pro-2021
26-pro-2021
Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист»)
Луцишин, Михайло Михайлович
;
Lutsyshyn, Mykhailo
Prohlížet
Autor
1
Baran, Bohdan
1
Lutsyshyn, Mykhailo
1
Skemska, Iryna
1
Yaremchuk, R.
1
Yevgenieva, Olha
1
Баран, Богдан Михайлович
1
Луцишин, Михайло Михайлович
1
Скемська, Ірина Олегівна
1
Яремчук, Руслана Юріївна
1
Євгеньєва, Ольга Сергіївна
Předmět
5
241
5
enterprise
4
efficiency
4
profit
4
strategy
4
ефективність
4
прибуток
4
проектне рішення
4
стратегія
4
управління
3
project solution
2
65.011
2
competitiveness
2
конкурентоспроможність
1
330.334
1
338.1
1
activity
1
concept
1
development
1
diet
.
další >
Datum vydání
2
2022
3
2021
by type of content
5
Master Thesis
by languages
5
uk