Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
241 — готельно-ресторанна справа
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-5 зі 5 (час пошуку: 0.01 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Master Thesis
20-гру-2021
25-гру-2021
Удосконалення управління інноваційною активністю підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)
Добруцька, Юлія Михайлівна
;
Dobrutska, Julia
Master Thesis
20-гру-2021
25-гру-2021
Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)
Михайлишин, М. В.
;
Mikhailishin, Marta
Master Thesis
гру-2022
19-січ-2023
Формування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО»)
Пазюк, Наталія Орестівна
;
Paziuk, Natalia
Master Thesis
гру-2023
16-січ-2024
Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)
Капаць, Катерина Михайлівна
;
Kapats, Kateryna
Master Thesis
гру-2023
25-січ-2024
Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)
Гошко, Арсен Юрійович
;
Goshko, Arsen
Розкриття
за авторами
1
Dobrutska, Julia
1
Goshko, Arsen
1
Kapats, Kateryna
1
Mikhailishin, Marta
1
Paziuk, Natalia
1
Гошко, Арсен Юрійович
1
Добруцька, Юлія Михайлівна
1
Капаць, Катерина Михайлівна
1
Михайлишин, М. В.
1
Пазюк, Наталія Орестівна
за темами
4
ресторанне господарство
3
241
3
готельно-ресторанна справа
2
competitiveness
2
management
2
restaurant economy
2
service
2
конкурентоспроможність
2
ресторанний бізнес
2
управління
1
005.591
1
339.138
1
advertising
1
assortment
1
catering
1
client
1
communication tools
1
consumer
1
consumer demand
1
innovation
.
далі >
за датою випуску
2
2023
1
2022
2
2021
за типом вмісту
5
Master Thesis
за мовами
5
uk