Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
UDC
Gönderi Tarihi
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Yardım
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Arama
Arama:
Tüm DSpace
Роботи студентів
Магістр
241 — готельно-ресторанна справа
için
Mevcut filitreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Sonuçlar 1-4 den 4.
önceki
1
sonraki
Bulunan Öğeler:
Tür
Yayın Tarihi
Date of entry
Başlık
Yazar(lar)
Master Thesis
2021
20-Ara-2021
Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація »)
Скемська, Ірина Олегівна
;
Skemska, Iryna
Master Thesis
Ara-2022
11-Oca-2023
«Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)»
Євгеньєва, Ольга Сергіївна
;
Yevgenieva, Olha
Master Thesis
Ara-2022
11-Oca-2023
«Формування стратегії інноваційного розвитку закладу ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна Ресторан»)»
Яремчук, Руслана Юріївна
;
Yaremchuk, R.
Master Thesis
21-Ara-2021
26-Ara-2021
Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист»)
Луцишин, Михайло Михайлович
;
Lutsyshyn, Mykhailo
Keşfet
Yazar
1
Lutsyshyn, Mykhailo
1
Skemska, Iryna
1
Yaremchuk, R.
1
Yevgenieva, Olha
1
Луцишин, Михайло Михайлович
1
Скемська, Ірина Олегівна
1
Яремчук, Руслана Юріївна
1
Євгеньєва, Ольга Сергіївна
Konu
4
241
4
enterprise
4
management
4
profit
4
strategy
4
готельно-ресторанна справа
4
ефективність
4
прибуток
4
підприємство
4
стратегія
3
project solution
3
управління
2
65.011
2
competitiveness
2
конкурентоспроможність
1
330.334
1
338.1
1
concept
1
development
1
diet
.
sonraki >
Yayın tarihi
2
2022
2
2021
by type of content
4
Master Thesis