Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Title: Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність
Other Titles: Design improvement of auger conveyor press for macaroni products МАКМА-40 including the study of its structural features impact on pressure distribution in the auger channel and efficiency
Authors: Лупак, Юрій Романович
Bibliographic description (Ukraine): Лупак Ю.Р. Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ Ю.Р.Лупак. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Issue Date: 19-feb-2018
Submitted date: 19-feb-2018
Date of entry: 21-feb-2018
Supervisor: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Keywords: 133
галузеве машинобудування
Abstract: В дипломній роботі розроблено заходи з удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40, виконано аналіз і дослідження впливу конструктивних особливостей преса на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Content type: Master Thesis
Ebben a gyűjteményben:133 — галузеве машинобудування

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
автореферат-Лупак.pdf129,96 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Outils d'administration