Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985| Título : | Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність |
| Otros títulos : | Design improvement of auger conveyor press for macaroni products МАКМА-40 including the study of its structural features impact on pressure distribution in the auger channel and efficiency |
| Autor : | Лупак, Юрій Романович |
| Bibliographic description (Ukraine): | Лупак Ю.Р. Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ Ю.Р.Лупак. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
| Fecha de publicación : | 19-feb-2018 |
| Submitted date: | 19-feb-2018 |
| Date of entry: | 21-feb-2018 |
| Supervisor: | Вітенько, Тетяна Миколаївна |
| Palabras clave : | 133 галузеве машинобудування |
| Resumen : | В дипломній роботі розроблено заходи з удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40, виконано аналіз і дослідження впливу конструктивних особливостей преса на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність. |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985 |
| Content type: | Master Thesis |
| Aparece en las colecciones: | 133 — галузеве машинобудування |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| автореферат-Лупак.pdf | 129,96 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador