霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
摰����漯敶�
DC ���� | ��� | 霂剛�� |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Вітенько, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Лупак, Юрій Романович | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-21T12:46:08Z | - |
dc.date.available | 2018-02-21T12:46:08Z | - |
dc.date.issued | 2018-02-19 | - |
dc.date.submitted | 2018-02-19 | - |
dc.identifier.citation | Лупак Ю.Р. Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ Ю.Р.Лупак. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985 | - |
dc.description.abstract | В дипломній роботі розроблено заходи з удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40, виконано аналіз і дослідження впливу конструктивних особливостей преса на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 133 | uk_UA |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.title | Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність | uk_UA |
dc.title.alternative | Design improvement of auger conveyor press for macaroni products МАКМА-40 including the study of its structural features impact on pressure distribution in the auger channel and efficiency | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
�蝷箔����: | 133 — галузеве машинобудування |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
автореферат-Лупак.pdf | 129,96 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�