Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985
Назва: | Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність |
Інші назви: | Design improvement of auger conveyor press for macaroni products МАКМА-40 including the study of its structural features impact on pressure distribution in the auger channel and efficiency |
Автори: | Лупак, Юрій Романович |
Бібліографічний опис: | Лупак Ю.Р. Удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40 з дослідженням впливу його конструктивних особливостей на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ Ю.Р.Лупак. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Дата публікації: | 19-лют-2018 |
Дата подання: | 19-лют-2018 |
Дата внесення: | 21-лют-2018 |
Науковий керівник: | Вітенько, Тетяна Миколаївна |
Теми: | 133 галузеве машинобудування |
Короткий огляд (реферат): | В дипломній роботі розроблено заходи з удосконалення конструкції шнекового преса для макаронних виробів марки МАКМА-40, виконано аналіз і дослідження впливу конструктивних особливостей преса на розподіл тиску в каналі шнека і продуктивність. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23985 |
Тип вмісту: | Master Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 133 — галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
автореферат-Лупак.pdf | 129,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора