Skip navigation
Home
Przeglądanie
Zespoły
& Kolekcje
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Typy zawartości
Języki
Czasopisma/kolekcje
Konferencje/imprezy
Publikacja zawierająca
ISSN
Wydawcy
Akcesoria
Stopnie tez
Tezy stopniowanie
Dyscypliny tezy
Rada Rozprawa
Instytucja teza obrony
Data przedłożona
Pomoc
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Zapisz się do:
Mój DSpace
E-mail
aktualizacje
Edytuj profil
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Wyszukiwanie:
Dspace home page
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
dla
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Typ zawartości
Język
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Typ zawartości
Język
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Rezultaty 1-4 z 4.
poprzedni
1
następny
Pozycje polecane:
Typ
Data wydania
Date wejścia
Tytuł
Autor(zy)
Thesis Abstract
gru-2018
24-sty-2019
Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
Матуняк, Соломія Степанівна
;
Matunyak, Solomia
Thesis Abstract
gru-2018
23-gru-2018
Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
Пилипець, Галина Сергіївна
Master Thesis
2021
28-gru-2021
Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозрівання
Солодкий, Михайло Андрійович
;
Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
Master Thesis
gru-2023
18-sty-2024
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробів
Домитраш, Петро Васильович
;
Domytrash, Petro
Discover
Author
1
Domytrash, Petro
1
Matunyak, Solomia
1
Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
1
Домитраш, Петро Васильович
1
Матуняк, Соломія Степанівна
1
Пилипець, Галина Сергіївна
1
Солодкий, Михайло Андрійович
Subject
4
yeast
3
181
3
харчові технології
2
664
2
664.8
1
bread
1
cheese ripening
1
Dutch cheeses
1
kefir
1
lactic acid microorganisms
1
physical and chemical properties
1
raw materials
1
rennet cheese
1
technological processes
1
technology
1
wheat flour
1
борошно пшеничне
1
голандські сири
1
дозрівання сиру
1
кефір
.
next >
Date issued
1
2023
1
2021
2
2018
od typu zawartośc
2
Master Thesis
2
Thesis Abstract
przez język
4
uk