Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.015 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Master Thesis
2021
30-гру-2021
Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот
Полевий, Микола Іванович
;
Polevyi, Mykola
Master Thesis
2021
30-гру-2021
Технологія виробництва паляниці української з додаванням нетрадиційних олій
Пташник, Олег Степанович
;
Ptashnyk, Oleh
Master Thesis
2019
29-гру-2019
Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омега
Витрикуш, Юлія Анатоліївна
;
Vytrykush J.А.
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олій
Мазур, Юлія Григорівна
;
Mazur, Yuliia Hryhorivna
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної олії
Новіков, Ілля Тарасович
;
Novikov, Illia Tarasovych
Master Thesis
2021
26-гру-2021
Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості
Лановий, Роман Богданович
;
Lanovyi, Roman
Розкриття
за авторами
1
Lanovyi, Roman
1
Mazur, Yuliia Hryhorivna
1
Novikov, Illia Tarasovych
1
Polevyi, Mykola
1
Ptashnyk, Oleh
1
Vytrykush J.А.
1
Витрикуш, Юлія Анатоліївна
1
Лановий, Роман Богданович
1
Мазур, Юлія Григорівна
1
Новіков, Ілля Тарасович
1
Полевий, Микола Іванович
1
Пташник, Олег Степанович
за темами
6
181
4
жирнокислотний склад
3
fatty acid composition
3
поліненасичені жирні кислоти
2
linseed oil
2
polyunsaturated fatty acids
2
кукурудзяна олія
2
купаж
1
54.04; 613.262
1
543.544; 613.268
1
637.146.34
1
664
1
664.661
1
665.3; 664.6
1
Baton Studentskyy
1
blend
1
bread
1
corn oil
1
flax
1
flax oil
.
далі >
за датою випуску
3
2021
2
2020
1
2019
за типом вмісту
6
Master Thesis
за мовами
6
uk