Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.006 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Thesis Abstract
гру-2018
21-гру-2018
Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців
Ганиш, Василь Ігорович
Master Thesis
2020
29-гру-2020
Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачків
Витвицька, Юлія Ігорівна
;
Vytvytska, Yuliia Ihorivna
Master Thesis
2019
29-гру-2019
Розробка нового виду консервованих маринадів
Фрей, Ярослав Іванович
;
Frey J.I.
Master Thesis
2019
29-гру-2019
Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукру
Федорів, Юрій Богданович
;
Fedorov Yu.B.
Master Thesis
2019
29-гру-2019
Удосконалення технології фруктових консервів з високим вмістом сухих речовин
Томашівський, Віталій Петрович
;
Tomashivskii V.V.
Thesis Abstract
2018
18-лют-2018
Розробка нового виду консервів з артишоком
Третяк, Христина Богданівна
;
Tretiak, Kh.B.
Розкриття
за авторами
1
Fedorov Yu.B.
1
Frey J.I.
1
Tomashivskii V.V.
1
Tretiak, Kh.B.
1
Vytvytska, Yuliia Ihorivna
1
Витвицька, Юлія Ігорівна
1
Ганиш, Василь Ігорович
1
Томашівський, Віталій Петрович
1
Третяк, Христина Богданівна
1
Федорів, Юрій Богданович
1
Фрей, Ярослав Іванович
за темами
5
181
5
advanced technology
5
харчові технології
4
canned food
4
canning
4
консерви
4
удосконалена технологія
3
621.9
3
food industry
2
664.8/.9
1
canned fruit
1
canning and food industries
1
cold rubbing method
1
cold wipe
1
conservation
1
food industry
1
food industries
1
marinades
1
marrow squash
1
stevia
.
далі >
за датою випуску
1
2020
3
2019
2
2018
за типом вмісту
4
Master Thesis
2
Thesis Abstract
за мовами
5
uk