Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.005 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Thesis Abstract
гру-2018
24-січ-2019
Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
Матуняк, Соломія Степанівна
;
Matunyak, Solomia
Thesis Abstract
гру-2018
21-гру-2018
Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці
Копійчук, Віктор Леонідович
Thesis Abstract
гру-2018
23-гру-2018
Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів
Ходоровська, Надія Ігорівна
Thesis Abstract
гру-2018
20-гру-2018
Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників
Ванат, Галина Романівна
Thesis Abstract
гру-2018
23-гру-2018
Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
Пилипець, Галина Сергіївна
Thesis Abstract
гру-2018
9-січ-2019
Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу
Луцко, Любов Богданівна
;
Lutsko, Liubov
Розкриття
за авторами
1
Lutsko, Liubov
1
Matunyak, Solomia
1
Ванат, Галина Романівна
1
Копійчук, Віктор Леонідович
1
Луцко, Любов Богданівна
1
Матуняк, Соломія Степанівна
1
Пилипець, Галина Сергіївна
1
Ходоровська, Надія Ігорівна
за темами
6
181
2
kefir
2
lactic acid microorganisms
2
yeast
2
дріжджі
2
кефір
2
молочнокислі мікроорганізми
1
agar
1
cherry
1
cornus
1
Dutch cheeses
1
freezing
1
gelatinizing agent
1
heating
1
jam
1
juice outcome
1
microwave processing
1
moisture retaining capacity
1
organoleptic parameters
1
pectin
.
далі >
за датою випуску
6
2018
за мовами
6
uk