Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23148

Tytuł: Експериментальні дослідження сушіння гарбузового пюре
Inne tytuły: Experimental additions of pumpkin powder
Authors: Шеїна, А. В.
Мєщанін, Б. А.
Sheyina, A. V.
Meschanin, B. A.
Akcesoria: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Україна
Cytat: Шеїна А. В. Експериментальні дослідження сушіння гарбузового пюре / А. В. Шеїна, Б. А. Мєщанін // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 170–171. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Sheyina A. V., Meschanin B. A. (2017) Eksperymentalni doslidzhennia sushinnia harbuzovoho piure [Experimental additions of pumpkin powder]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 170-171 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 3
Data wydania: 16-lis-2017
Date of entry: 25-sty-2018
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
UDC: 001.891.5
664.8.047
635.62
Strony: 2
Zakres stron: 170-171
Główna strona: 170
Strona końcowa: 171
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23148
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Wykaz piśmiennictwa: 1. Поперечний А. М. Дослідження процесу сушіння картопляного пюре/А. М. Поперечний, В. Г. Корнійчук, А. В. Шеїна. Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв», Випуск 25, Донецьк: ДонНУЕТ, 2010. – 282с.
2. Тарасенко Т. А. Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів/ Т. А. Тарасенко, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч. Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С.З. Ґжицького, Т.17, №4 (64), Львів, 2015. – С.148.
References: 1. Poperechnyi A. M. Doslidzhennia protsesu sushinnia kartoplianoho piure/A. M. Poperechnyi, V. H. Korniichuk, A. V. Sheina. Tematychnyi zbirnyk naukovykh prats "Obladnannia ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv", Issue 25, Donetsk: DonNUET, 2010, 282p.
2. Tarasenko T. A. Teoretychne doslidzhennia sposobiv sushinnia ovochiv ta fruktiv/ T. A. Tarasenko, V. V. Yevlash, O. V. Niemirich. Naukovyi visnyk LNUVMBT im. S.Z. Gzhytskoho, V.17, No 4 (64), Lviv, 2015, P.148.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi