Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23148
| Назва: | Експериментальні дослідження сушіння гарбузового пюре | 
| Інші назви: | Experimental additions of pumpkin powder | 
| Автори: | Шеїна, А. В. Мєщанін, Б. А. Sheyina, A. V. Meschanin, B. A.  | 
| Приналежність: | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Україна | 
| Бібліографічний опис: | Шеїна А. В. Експериментальні дослідження сушіння гарбузового пюре / А. В. Шеїна, Б. А. Мєщанін // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 170–171. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | 
| Bibliographic description: | Sheyina A. V., Meschanin B. A. (2017) Eksperymentalni doslidzhennia sushinnia harbuzovoho piure [Experimental additions of pumpkin powder]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 170-171 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"  | 
| Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Том: | 3 | 
| Дата публікації: | 16-лис-2017 | 
| Дата внесення: | 25-січ-2018 | 
| Видавництво: | ТНТУ TNTU  | 
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil  | 
| Часове охоплення: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017  | 
| УДК: | 001.891.5 664.8.047 635.62  | 
| Кількість сторінок: | 2 | 
| Діапазон сторінок: | 170-171 | 
| Початкова сторінка: | 170 | 
| Кінцева сторінка: | 171 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23148 | 
| ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1  | 
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Перелік літератури: | 1. Поперечний А. М. Дослідження процесу сушіння картопляного пюре/А. М. Поперечний, В. Г. Корнійчук, А. В. Шеїна. Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв», Випуск 25, Донецьк: ДонНУЕТ, 2010. – 282с. 2. Тарасенко Т. А. Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів/ Т. А. Тарасенко, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч. Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С.З. Ґжицького, Т.17, №4 (64), Львів, 2015. – С.148.  | 
| References: | 1. Poperechnyi A. M. Doslidzhennia protsesu sushinnia kartoplianoho piure/A. M. Poperechnyi, V. H. Korniichuk, A. V. Sheina. Tematychnyi zbirnyk naukovykh prats "Obladnannia ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv", Issue 25, Donetsk: DonNUET, 2010, 282p. 2. Tarasenko T. A. Teoretychne doslidzhennia sposobiv sushinnia ovochiv ta fruktiv/ T. A. Tarasenko, V. V. Yevlash, O. V. Niemirich. Naukovyi visnyk LNUVMBT im. S.Z. Gzhytskoho, V.17, No 4 (64), Lviv, 2015, P.148.  | 
| Тип вмісту: | Conference Abstract | 
| Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| CAZST_2017v3_Sheyina_A_V-Experimental_additions_170-171.pdf | 998,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| CAZST_2017v3_Sheyina_A_V-Experimental_additions_170-171.djvu | 74,55 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| CAZST_2017v3_Sheyina_A_V-Experimental_additions_170-171__COVER.png | 432,87 kB | image/png | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.