Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23148
タイトル: | Експериментальні дослідження сушіння гарбузового пюре |
その他のタイトル: | Experimental additions of pumpkin powder |
著者: | Шеїна, А. В. Мєщанін, Б. А. Sheyina, A. V. Meschanin, B. A. |
Affiliation: | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Шеїна А. В. Експериментальні дослідження сушіння гарбузового пюре / А. В. Шеїна, Б. А. Мєщанін // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 170–171. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Sheyina A. V., Meschanin B. A. (2017) Eksperymentalni doslidzhennia sushinnia harbuzovoho piure [Experimental additions of pumpkin powder]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 170-171 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
発行日: | 16-11月-2017 |
Date of entry: | 25-1月-2018 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
UDC: | 001.891.5 664.8.047 635.62 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 170-171 |
Start page: | 170 |
End page: | 171 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23148 |
ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
References (Ukraine): | 1. Поперечний А. М. Дослідження процесу сушіння картопляного пюре/А. М. Поперечний, В. Г. Корнійчук, А. В. Шеїна. Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв», Випуск 25, Донецьк: ДонНУЕТ, 2010. – 282с. 2. Тарасенко Т. А. Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів/ Т. А. Тарасенко, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч. Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С.З. Ґжицького, Т.17, №4 (64), Львів, 2015. – С.148. |
References (International): | 1. Poperechnyi A. M. Doslidzhennia protsesu sushinnia kartoplianoho piure/A. M. Poperechnyi, V. H. Korniichuk, A. V. Sheina. Tematychnyi zbirnyk naukovykh prats "Obladnannia ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv", Issue 25, Donetsk: DonNUET, 2010, 282p. 2. Tarasenko T. A. Teoretychne doslidzhennia sposobiv sushinnia ovochiv ta fruktiv/ T. A. Tarasenko, V. V. Yevlash, O. V. Niemirich. Naukovyi visnyk LNUVMBT im. S.Z. Gzhytskoho, V.17, No 4 (64), Lviv, 2015, P.148. |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Sheyina_A_V-Experimental_additions_170-171.pdf | 998,81 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
CAZST_2017v3_Sheyina_A_V-Experimental_additions_170-171.djvu | 74,55 kB | DjVu | 見る/開く | |
CAZST_2017v3_Sheyina_A_V-Experimental_additions_170-171__COVER.png | 432,87 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。