Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23148
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шеїна, А. В. | - |
dc.contributor.author | Мєщанін, Б. А. | - |
dc.contributor.author | Sheyina, A. V. | - |
dc.contributor.author | Meschanin, B. A. | - |
dc.coverage.temporal | 16-17 листопада 2017 року | - |
dc.coverage.temporal | 16-17 November 2017 | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-25T13:58:04Z | - |
dc.date.available | 2018-01-25T13:58:04Z | - |
dc.date.created | 2017-11-16 | - |
dc.date.issued | 2017-11-16 | - |
dc.identifier.citation | Шеїна А. В. Експериментальні дослідження сушіння гарбузового пюре / А. В. Шеїна, Б. А. Мєщанін // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 170–171. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-086-7 | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-087-4 | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-088-1 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23148 | - |
dc.format.extent | 170-171 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ТНТУ | - |
dc.publisher | TNTU | - |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | - |
dc.relation.ispartof | Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" | - |
dc.title | Експериментальні дослідження сушіння гарбузового пюре | - |
dc.title.alternative | Experimental additions of pumpkin powder | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 2 | - |
dc.subject.udc | 001.891.5 | - |
dc.subject.udc | 664.8.047 | - |
dc.subject.udc | 635.62 | - |
dc.relation.references | 1. Поперечний А. М. Дослідження процесу сушіння картопляного пюре/А. М. Поперечний, В. Г. Корнійчук, А. В. Шеїна. Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв», Випуск 25, Донецьк: ДонНУЕТ, 2010. – 282с. | - |
dc.relation.references | 2. Тарасенко Т. А. Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів/ Т. А. Тарасенко, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч. Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С.З. Ґжицького, Т.17, №4 (64), Львів, 2015. – С.148. | - |
dc.relation.referencesen | 1. Poperechnyi A. M. Doslidzhennia protsesu sushinnia kartoplianoho piure/A. M. Poperechnyi, V. H. Korniichuk, A. V. Sheina. Tematychnyi zbirnyk naukovykh prats "Obladnannia ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv", Issue 25, Donetsk: DonNUET, 2010, 282p. | - |
dc.relation.referencesen | 2. Tarasenko T. A. Teoretychne doslidzhennia sposobiv sushinnia ovochiv ta fruktiv/ T. A. Tarasenko, V. V. Yevlash, O. V. Niemirich. Naukovyi visnyk LNUVMBT im. S.Z. Gzhytskoho, V.17, No 4 (64), Lviv, 2015, P.148. | - |
dc.identifier.citationen | Sheyina A. V., Meschanin B. A. (2017) Eksperymentalni doslidzhennia sushinnia harbuzovoho piure [Experimental additions of pumpkin powder]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 170-171 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Україна | - |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | - |
dc.citation.volume | 3 | - |
dc.citation.spage | 170 | - |
dc.citation.epage | 171 | - |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | - |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Sheyina_A_V-Experimental_additions_170-171.pdf | 998,81 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
CAZST_2017v3_Sheyina_A_V-Experimental_additions_170-171.djvu | 74,55 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
CAZST_2017v3_Sheyina_A_V-Experimental_additions_170-171__COVER.png | 432,87 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!