Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23148

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШеїна, А. В.-
dc.contributor.authorМєщанін, Б. А.-
dc.contributor.authorSheyina, A. V.-
dc.contributor.authorMeschanin, B. A.-
dc.coverage.temporal16-17 листопада 2017 року-
dc.coverage.temporal16-17 November 2017-
dc.date.accessioned2018-01-25T13:58:04Z-
dc.date.available2018-01-25T13:58:04Z-
dc.date.created2017-11-16-
dc.date.issued2017-11-16-
dc.identifier.citationШеїна А. В. Експериментальні дослідження сушіння гарбузового пюре / А. В. Шеїна, Б. А. Мєщанін // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 170–171. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).-
dc.identifier.isbn978-966-305-086-7-
dc.identifier.isbn978-966-305-087-4-
dc.identifier.isbn978-966-305-088-1-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23148-
dc.format.extent170-171-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“-
dc.relation.ispartofBook of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"-
dc.titleЕкспериментальні дослідження сушіння гарбузового пюре-
dc.title.alternativeExperimental additions of pumpkin powder-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages2-
dc.subject.udc001.891.5-
dc.subject.udc664.8.047-
dc.subject.udc635.62-
dc.relation.references1. Поперечний А. М. Дослідження процесу сушіння картопляного пюре/А. М. Поперечний, В. Г. Корнійчук, А. В. Шеїна. Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв», Випуск 25, Донецьк: ДонНУЕТ, 2010. – 282с.-
dc.relation.references2. Тарасенко Т. А. Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів/ Т. А. Тарасенко, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч. Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С.З. Ґжицького, Т.17, №4 (64), Львів, 2015. – С.148.-
dc.relation.referencesen1. Poperechnyi A. M. Doslidzhennia protsesu sushinnia kartoplianoho piure/A. M. Poperechnyi, V. H. Korniichuk, A. V. Sheina. Tematychnyi zbirnyk naukovykh prats "Obladnannia ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv", Issue 25, Donetsk: DonNUET, 2010, 282p.-
dc.relation.referencesen2. Tarasenko T. A. Teoretychne doslidzhennia sposobiv sushinnia ovochiv ta fruktiv/ T. A. Tarasenko, V. V. Yevlash, O. V. Niemirich. Naukovyi visnyk LNUVMBT im. S.Z. Gzhytskoho, V.17, No 4 (64), Lviv, 2015, P.148.-
dc.identifier.citationenSheyina A. V., Meschanin B. A. (2017) Eksperymentalni doslidzhennia sushinnia harbuzovoho piure [Experimental additions of pumpkin powder]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 170-171 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationДонецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Україна-
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“-
dc.citation.volume3-
dc.citation.spage170-
dc.citation.epage171-
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“-
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.