Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22136
Tytuł: | The fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine |
Authors: | Khudyi, Oleksii Marchenko, Mykhailo Khuda, Lidiia Kushniryk, Olga Babyn, Viktor |
Akcesoria: | Yuriy Fedkovych Chernivtsi National University, Ukraine |
Cytat: | The fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine / Oleksii Khudyi, Mykhailo Marchenko, Lidiia Khuda, Olga Kushniryk, Viktor Babyn // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 149–150. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Khudyi O., Marchenko M., Khuda L., Kushniryk O., Babyn V. (2017) The fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 149-150 [in English]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 595.384.1(292.3) |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 149-150 |
Główna strona: | 149 |
Strona końcowa: | 150 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22136 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Khudyi_O-The_fatty_acids_profile_149-150.pdf | 305,01 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Khudyi_O-The_fatty_acids_profile_149-150.djvu | 24,37 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Khudyi_O-The_fatty_acids_profile_149-150__COVER.jpg | 172,92 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi