Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22136

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKhudyi, Oleksii
dc.contributor.authorMarchenko, Mykhailo
dc.contributor.authorKhuda, Lidiia
dc.contributor.authorKushniryk, Olga
dc.contributor.authorBabyn, Viktor
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:46Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:46Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationThe fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine / Oleksii Khudyi, Mykhailo Marchenko, Lidiia Khuda, Olga Kushniryk, Viktor Babyn // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 149–150. — (Харчова хімія і біотехнологія).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22136-
dc.format.extent149-150
dc.language.isoen
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleThe fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc595.384.1(292.3)
dc.identifier.citationenKhudyi O., Marchenko M., Khuda L., Kushniryk O., Babyn V. (2017) The fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 149-150 [in English].
dc.contributor.affiliationYuriy Fedkovych Chernivtsi National University, Ukraine
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage149
dc.citation.epage150
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Appears in Collections:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.