Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22136
| Tittel: | The fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine |
| Authors: | Khudyi, Oleksii Marchenko, Mykhailo Khuda, Lidiia Kushniryk, Olga Babyn, Viktor |
| Affiliation: | Yuriy Fedkovych Chernivtsi National University, Ukraine |
| Bibliographic description (Ukraine): | The fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine / Oleksii Khudyi, Mykhailo Marchenko, Lidiia Khuda, Olga Kushniryk, Viktor Babyn // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 149–150. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
| Bibliographic description (International): | Khudyi O., Marchenko M., Khuda L., Kushniryk O., Babyn V. (2017) The fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 149-150 [in English]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Utgivelsesdato: | 11-okt-2017 |
| Date of entry: | 28-okt-2017 |
| Forlag: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 595.384.1(292.3) |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 149-150 |
| Start page: | 149 |
| End page: | 150 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22136 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vises i samlingene: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Khudyi_O-The_fatty_acids_profile_149-150.pdf | 305,01 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
| SPHNP_2017_Khudyi_O-The_fatty_acids_profile_149-150.djvu | 24,37 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
| SPHNP_2017_Khudyi_O-The_fatty_acids_profile_149-150__COVER.jpg | 172,92 kB | JPEG | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright