Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22136
| Заглавие: | The fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine |
| Автори: | Khudyi, Oleksii Marchenko, Mykhailo Khuda, Lidiia Kushniryk, Olga Babyn, Viktor |
| Affiliation: | Yuriy Fedkovych Chernivtsi National University, Ukraine |
| Bibliographic description (Ukraine): | The fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine / Oleksii Khudyi, Mykhailo Marchenko, Lidiia Khuda, Olga Kushniryk, Viktor Babyn // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 149–150. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
| Bibliographic description (International): | Khudyi O., Marchenko M., Khuda L., Kushniryk O., Babyn V. (2017) The fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 149-150 [in English]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата на Публикуване: | 11-Окт-2017 |
| Date of entry: | 28-Окт-2017 |
| Издател: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 595.384.1(292.3) |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 149-150 |
| Start page: | 149 |
| End page: | 150 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22136 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Показва се в Колекции: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Khudyi_O-The_fatty_acids_profile_149-150.pdf | 305,01 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| SPHNP_2017_Khudyi_O-The_fatty_acids_profile_149-150.djvu | 24,37 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| SPHNP_2017_Khudyi_O-The_fatty_acids_profile_149-150__COVER.jpg | 172,92 kB | JPEG | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.