Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22134
Titel: | Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем |
Övriga titlar: | Development receptor complex of cottage cheese withapple filling |
Författare: | Глемба, Марія Кухтин, Микола Дмитрович Hlemba, Maria Kukhtyn, Mykola |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Глемба М. Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем / Марія Глемба, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 147. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Hlemba M., Kukhtyn M. (2017) Rozrobka retsepturnoho skladu kislomolochnoho siru z iabluchnim napovniuvachem [Development receptor complex of cottage cheese withapple filling]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 147 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Utgivningsdatum: | 11-okt-2017 |
Date of entry: | 28-okt-2017 |
Utgivare: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 147 |
Start page: | 147 |
End page: | 147 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22134 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Samling: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Hlemba_M-Development_receptor_complex_147.pdf | 277,77 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
SPHNP_2017_Hlemba_M-Development_receptor_complex_147.djvu | 15,59 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
SPHNP_2017_Hlemba_M-Development_receptor_complex_147__COVER.jpg | 177,37 kB | JPEG | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!