Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22134
Cofnod metadata llawn
| Maes DC | Gwerth | Iaith |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Глемба, Марія | |
| dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | |
| dc.contributor.author | Hlemba, Maria | |
| dc.contributor.author | Kukhtyn, Mykola | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:45Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:45Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Глемба М. Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем / Марія Глемба, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 147. — (Харчова хімія і біотехнологія). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22134 | - |
| dc.format.extent | 147 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем | |
| dc.title.alternative | Development receptor complex of cottage cheese withapple filling | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.identifier.citationen | Hlemba M., Kukhtyn M. (2017) Rozrobka retsepturnoho skladu kislomolochnoho siru z iabluchnim napovniuvachem [Development receptor complex of cottage cheese withapple filling]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 147 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 147 | |
| dc.citation.epage | 147 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Ymddengys yng Nghasgliadau: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
| Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Hlemba_M-Development_receptor_complex_147.pdf | 277,77 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
| SPHNP_2017_Hlemba_M-Development_receptor_complex_147.djvu | 15,59 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
| SPHNP_2017_Hlemba_M-Development_receptor_complex_147__COVER.jpg | 177,37 kB | JPEG | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.