Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22134

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГлемба, Марія
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorHlemba, Maria
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:45Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:45Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationГлемба М. Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем / Марія Глемба, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 147. — (Харчова хімія і біотехнологія).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22134-
dc.format.extent147
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleРозробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем
dc.title.alternativeDevelopment receptor complex of cottage cheese withapple filling
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.identifier.citationenHlemba M., Kukhtyn M. (2017) Rozrobka retsepturnoho skladu kislomolochnoho siru z iabluchnim napovniuvachem [Development receptor complex of cottage cheese withapple filling]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 147 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage147
dc.citation.epage147
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.