Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22134
| Заглавие: | Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем | 
| Други Заглавия: | Development receptor complex of cottage cheese withapple filling | 
| Автори: | Глемба, Марія Кухтин, Микола Дмитрович Hlemba, Maria Kukhtyn, Mykola  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Глемба М. Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем / Марія Глемба, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 147. — (Харчова хімія і біотехнологія). | 
| Bibliographic description (International): | Hlemba M., Kukhtyn M. (2017) Rozrobka retsepturnoho skladu kislomolochnoho siru z iabluchnim napovniuvachem [Development receptor complex of cottage cheese withapple filling]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 147 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"  | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Дата на Публикуване: | 11-Окт-2017 | 
| Date of entry: | 28-Окт-2017 | 
| Издател: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017  | 
| UDC: | 664 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 147 | 
| Start page: | 147 | 
| End page: | 147 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22134 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Показва се в Колекции: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Hlemba_M-Development_receptor_complex_147.pdf | 277,77 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| SPHNP_2017_Hlemba_M-Development_receptor_complex_147.djvu | 15,59 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| SPHNP_2017_Hlemba_M-Development_receptor_complex_147__COVER.jpg | 177,37 kB | JPEG | Изглед/Отваряне | 
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.