Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22123

Tytuł: Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий
Inne tytuły: Using of new bioavailable raw materials to increase the physiological value of gluten-free bakery products
Authors: Neliubina, E.
Ourbanchik, E.
Kaminskaya, O.
Нелюбина, Е. В.
Урбанчик, Е. Н.
Каминская, О. С.
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Нелюбина Е. В. Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий / Е. В. Нелюбина, Е. Н. Урбанчик, О. С. Каминская // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 129. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Neliubina E., Ourbanchik E., Kaminskaya O. (2017) Ispolzovanie novoho biodostupnoho syria dlia povysheniia fiziolohicheskoi tsennosti bezhliutenovykh khlebobulochnykh izdelii [Using of new bioavailable raw materials to increase the physiological value of gluten-free bakery products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 129 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.664
Strony: 1
Zakres stron: 129
Główna strona: 129
Strona końcowa: 129
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22123
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi