Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22123
Tytuł: | Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий |
Inne tytuły: | Using of new bioavailable raw materials to increase the physiological value of gluten-free bakery products |
Authors: | Neliubina, E. Ourbanchik, E. Kaminskaya, O. Нелюбина, Е. В. Урбанчик, Е. Н. Каминская, О. С. |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Нелюбина Е. В. Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий / Е. В. Нелюбина, Е. Н. Урбанчик, О. С. Каминская // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 129. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Neliubina E., Ourbanchik E., Kaminskaya O. (2017) Ispolzovanie novoho biodostupnoho syria dlia povysheniia fiziolohicheskoi tsennosti bezhliutenovykh khlebobulochnykh izdelii [Using of new bioavailable raw materials to increase the physiological value of gluten-free bakery products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 129 [in Russian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664.664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 129 |
Główna strona: | 129 |
Strona końcowa: | 129 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22123 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Neliubina_E-Using_of_new_bioavailable_129.pdf | 280,17 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Neliubina_E-Using_of_new_bioavailable_129.djvu | 16,53 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Neliubina_E-Using_of_new_bioavailable_129__COVER.jpg | 190,93 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi