Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22123
Title: | Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий |
Other Titles: | Using of new bioavailable raw materials to increase the physiological value of gluten-free bakery products |
Authors: | Neliubina, E. Ourbanchik, E. Kaminskaya, O. Нелюбина, Е. В. Урбанчик, Е. Н. Каминская, О. С. |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Нелюбина Е. В. Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий / Е. В. Нелюбина, Е. Н. Урбанчик, О. С. Каминская // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 129. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Neliubina E., Ourbanchik E., Kaminskaya O. (2017) Ispolzovanie novoho biodostupnoho syria dlia povysheniia fiziolohicheskoi tsennosti bezhliutenovykh khlebobulochnykh izdelii [Using of new bioavailable raw materials to increase the physiological value of gluten-free bakery products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 129 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-Oct-2017 |
Date of entry: | 28-Oct-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664.664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 129 |
Start page: | 129 |
End page: | 129 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22123 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Neliubina_E-Using_of_new_bioavailable_129.pdf | 280,17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
SPHNP_2017_Neliubina_E-Using_of_new_bioavailable_129.djvu | 16,53 kB | DjVu | View/Open | |
SPHNP_2017_Neliubina_E-Using_of_new_bioavailable_129__COVER.jpg | 190,93 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.