Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22123
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Neliubina, E. | |
| dc.contributor.author | Ourbanchik, E. | |
| dc.contributor.author | Kaminskaya, O. | |
| dc.contributor.author | Нелюбина, Е. В. | |
| dc.contributor.author | Урбанчик, Е. Н. | |
| dc.contributor.author | Каминская, О. С. | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:42Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:42Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Нелюбина Е. В. Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий / Е. В. Нелюбина, Е. Н. Урбанчик, О. С. Каминская // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 129. — (Функціональні і нові харчові продукти). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22123 | - |
| dc.format.extent | 129 | |
| dc.language.iso | ru | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий | |
| dc.title.alternative | Using of new bioavailable raw materials to increase the physiological value of gluten-free bakery products | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.664 | |
| dc.identifier.citationen | Neliubina E., Ourbanchik E., Kaminskaya O. (2017) Ispolzovanie novoho biodostupnoho syria dlia povysheniia fiziolohicheskoi tsennosti bezhliutenovykh khlebobulochnykh izdelii [Using of new bioavailable raw materials to increase the physiological value of gluten-free bakery products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 129 [in Russian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 129 | |
| dc.citation.epage | 129 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Neliubina_E-Using_of_new_bioavailable_129.pdf | 280,17 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| SPHNP_2017_Neliubina_E-Using_of_new_bioavailable_129.djvu | 16,53 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| SPHNP_2017_Neliubina_E-Using_of_new_bioavailable_129__COVER.jpg | 190,93 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.