Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22123
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Neliubina, E. | |
dc.contributor.author | Ourbanchik, E. | |
dc.contributor.author | Kaminskaya, O. | |
dc.contributor.author | Нелюбина, Е. В. | |
dc.contributor.author | Урбанчик, Е. Н. | |
dc.contributor.author | Каминская, О. С. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:42Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:42Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Нелюбина Е. В. Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий / Е. В. Нелюбина, Е. Н. Урбанчик, О. С. Каминская // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 129. — (Функціональні і нові харчові продукти). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22123 | - |
dc.format.extent | 129 | |
dc.language.iso | ru | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий | |
dc.title.alternative | Using of new bioavailable raw materials to increase the physiological value of gluten-free bakery products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.664 | |
dc.identifier.citationen | Neliubina E., Ourbanchik E., Kaminskaya O. (2017) Ispolzovanie novoho biodostupnoho syria dlia povysheniia fiziolohicheskoi tsennosti bezhliutenovykh khlebobulochnykh izdelii [Using of new bioavailable raw materials to increase the physiological value of gluten-free bakery products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 129 [in Russian]. | |
dc.contributor.affiliation | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 129 | |
dc.citation.epage | 129 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Appears in Collections: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Neliubina_E-Using_of_new_bioavailable_129.pdf | 280,17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
SPHNP_2017_Neliubina_E-Using_of_new_bioavailable_129.djvu | 16,53 kB | DjVu | View/Open | |
SPHNP_2017_Neliubina_E-Using_of_new_bioavailable_129__COVER.jpg | 190,93 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.