Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22122
Tytuł: | Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах |
Inne tytuły: | Influence of different methods of processing on the content of nitrates in finished products |
Authors: | Сабітов, Денис Кухтин, Микола Дмитрович Sabitov, Denys Kukhtyn, Mykola |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сабітов Д. Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах / Денис Сабітов, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 16. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Sabitov D., Kukhtyn M. (2017) Vplyv riznykh sposobiv obrobky na vmist nitrativ u hotovykh produktakh [Influence of different methods of processing on the content of nitrates in finished products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 16 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 16 |
Główna strona: | 16 |
Strona końcowa: | 16 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22122 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Sabitov_D-Influence_of_different_methods_16.pdf | 278,24 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Sabitov_D-Influence_of_different_methods_16.djvu | 16,03 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Sabitov_D-Influence_of_different_methods_16__COVER.jpg | 177,03 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi