Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22122
| Pealkiri: | Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах |
| Teised pealkirjad: | Influence of different methods of processing on the content of nitrates in finished products |
| Autor: | Сабітов, Денис Кухтин, Микола Дмитрович Sabitov, Denys Kukhtyn, Mykola |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сабітов Д. Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах / Денис Сабітов, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 16. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Sabitov D., Kukhtyn M. (2017) Vplyv riznykh sposobiv obrobky na vmist nitrativ u hotovykh produktakh [Influence of different methods of processing on the content of nitrates in finished products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 16 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Ilmumisaasta: | 11-okt-2017 |
| Date of entry: | 28-okt-2017 |
| Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 16 |
| Start page: | 16 |
| End page: | 16 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22122 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Sabitov_D-Influence_of_different_methods_16.pdf | 278,24 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| SPHNP_2017_Sabitov_D-Influence_of_different_methods_16.djvu | 16,03 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| SPHNP_2017_Sabitov_D-Influence_of_different_methods_16__COVER.jpg | 177,03 kB | JPEG | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.