Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22122

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorСабітов, Денис
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorSabitov, Denys
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:42Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:42Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationСабітов Д. Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах / Денис Сабітов, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 16. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22122-
dc.format.extent16
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleВплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах
dc.title.alternativeInfluence of different methods of processing on the content of nitrates in finished products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.identifier.citationenSabitov D., Kukhtyn M. (2017) Vplyv riznykh sposobiv obrobky na vmist nitrativ u hotovykh produktakh [Influence of different methods of processing on the content of nitrates in finished products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 16 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage16
dc.citation.epage16
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.