Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22122
Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сабітов, Денис | |
| dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | |
| dc.contributor.author | Sabitov, Denys | |
| dc.contributor.author | Kukhtyn, Mykola | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:42Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:42Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Сабітов Д. Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах / Денис Сабітов, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 16. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22122 | - |
| dc.format.extent | 16 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах | |
| dc.title.alternative | Influence of different methods of processing on the content of nitrates in finished products | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.identifier.citationen | Sabitov D., Kukhtyn M. (2017) Vplyv riznykh sposobiv obrobky na vmist nitrativ u hotovykh produktakh [Influence of different methods of processing on the content of nitrates in finished products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 16 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 16 | |
| dc.citation.epage | 16 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Appears in Collections: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Sabitov_D-Influence_of_different_methods_16.pdf | 278,24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| SPHNP_2017_Sabitov_D-Influence_of_different_methods_16.djvu | 16,03 kB | DjVu | View/Open | |
| SPHNP_2017_Sabitov_D-Influence_of_different_methods_16__COVER.jpg | 177,03 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.