Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22122
Teitl: | Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах |
Teitlau Eraill: | Influence of different methods of processing on the content of nitrates in finished products |
Awduron: | Сабітов, Денис Кухтин, Микола Дмитрович Sabitov, Denys Kukhtyn, Mykola |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сабітов Д. Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах / Денис Сабітов, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 16. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Sabitov D., Kukhtyn M. (2017) Vplyv riznykh sposobiv obrobky na vmist nitrativ u hotovykh produktakh [Influence of different methods of processing on the content of nitrates in finished products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 16 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Dyddiad Cyhoeddi: | 11-Oct-2017 |
Date of entry: | 28-Oct-2017 |
Cyhoeddwr: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 16 |
Start page: | 16 |
End page: | 16 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22122 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Sabitov_D-Influence_of_different_methods_16.pdf | 278,24 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
SPHNP_2017_Sabitov_D-Influence_of_different_methods_16.djvu | 16,03 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
SPHNP_2017_Sabitov_D-Influence_of_different_methods_16__COVER.jpg | 177,03 kB | JPEG | Gweld/Agor |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.