Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22114
Назва: | Використання насіння льону в харчовій промисловості |
Інші назви: | Use of lumin seeds in the food industry |
Автори: | Лялик, Анастасія Бейко, Людмила Юрій, Федорів Ярослав, Фрей Lialyk, Anastasiia Beyko, Ludmila Yurii, Fedoriv Yaroslav, Frei |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Використання насіння льону в харчовій промисловості / Анастасія Лялик, Людмила Бейко, Федорів Юрій, Фрей Ярослав // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 116. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description: | Lialyk A., Beyko L., Yurii F., Yaroslav F. (2017) Vykorystannia nasinnia lonu v kharchovii promyslovosti [Use of lumin seeds in the food industry]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 116 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 664. 00 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 116 |
Початкова сторінка: | 116 |
Кінцева сторінка: | 116 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22114 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Lialyk_A-Use_of_lumin_seeds_in_the_food_116.pdf | 279,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Lialyk_A-Use_of_lumin_seeds_in_the_food_116.djvu | 16,42 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Lialyk_A-Use_of_lumin_seeds_in_the_food_116__COVER.jpg | 157,05 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.