Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22114
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія | |
dc.contributor.author | Бейко, Людмила | |
dc.contributor.author | Юрій, Федорів | |
dc.contributor.author | Ярослав, Фрей | |
dc.contributor.author | Lialyk, Anastasiia | |
dc.contributor.author | Beyko, Ludmila | |
dc.contributor.author | Yurii, Fedoriv | |
dc.contributor.author | Yaroslav, Frei | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:40Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:40Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Використання насіння льону в харчовій промисловості / Анастасія Лялик, Людмила Бейко, Федорів Юрій, Фрей Ярослав // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 116. — (Функціональні і нові харчові продукти). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22114 | - |
dc.format.extent | 116 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Використання насіння льону в харчовій промисловості | |
dc.title.alternative | Use of lumin seeds in the food industry | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664. 00 | |
dc.identifier.citationen | Lialyk A., Beyko L., Yurii F., Yaroslav F. (2017) Vykorystannia nasinnia lonu v kharchovii promyslovosti [Use of lumin seeds in the food industry]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 116 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 116 | |
dc.citation.epage | 116 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Lialyk_A-Use_of_lumin_seeds_in_the_food_116.pdf | 279,95 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
SPHNP_2017_Lialyk_A-Use_of_lumin_seeds_in_the_food_116.djvu | 16,42 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
SPHNP_2017_Lialyk_A-Use_of_lumin_seeds_in_the_food_116__COVER.jpg | 157,05 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!