Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22114

Tytuł: Використання насіння льону в харчовій промисловості
Inne tytuły: Use of lumin seeds in the food industry
Authors: Лялик, Анастасія
Бейко, Людмила
Юрій, Федорів
Ярослав, Фрей
Lialyk, Anastasiia
Beyko, Ludmila
Yurii, Fedoriv
Yaroslav, Frei
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Використання насіння льону в харчовій промисловості / Анастасія Лялик, Людмила Бейко, Федорів Юрій, Фрей Ярослав // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 116. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Lialyk A., Beyko L., Yurii F., Yaroslav F. (2017) Vykorystannia nasinnia lonu v kharchovii promyslovosti [Use of lumin seeds in the food industry]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 116 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664. 00
Strony: 1
Zakres stron: 116
Główna strona: 116
Strona końcowa: 116
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22114
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi