Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22101
| Назва: | The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures |
| Інші назви: | Изучение химического состава зерна ржи для получения биологически активных смесей |
| Автори: | Ourbanchik, E. Galdova, M. Shaluta, A. Урбанчик, Е. Н. Галдова, М. Н. Шалюта, А. Е. |
| Приналежність: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
| Бібліографічний опис: | Ourbanchik E. The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures / E. Ourbanchik, M. Galdova, A. Shaluta // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 99. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description: | Ourbanchik E., Galdova M., Shaluta A. (2017) The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 99 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 11-жов-2017 |
| Дата внесення: | 28-жов-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| УДК: | 664.71-12 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 99 |
| Початкова сторінка: | 99 |
| Кінцева сторінка: | 99 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22101 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Ourbanchik_E-The_study_of_the_chemical_99.pdf | 281,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Ourbanchik_E-The_study_of_the_chemical_99.djvu | 18,25 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Ourbanchik_E-The_study_of_the_chemical_99__COVER.jpg | 173,98 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.