Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22101
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ourbanchik, E. | |
dc.contributor.author | Galdova, M. | |
dc.contributor.author | Shaluta, A. | |
dc.contributor.author | Урбанчик, Е. Н. | |
dc.contributor.author | Галдова, М. Н. | |
dc.contributor.author | Шалюта, А. Е. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:37Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:37Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Ourbanchik E. The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures / E. Ourbanchik, M. Galdova, A. Shaluta // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 99. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22101 | - |
dc.format.extent | 99 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures | |
dc.title.alternative | Изучение химического состава зерна ржи для получения биологически активных смесей | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.71-12 | |
dc.identifier.citationen | Ourbanchik E., Galdova M., Shaluta A. (2017) The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 99 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 99 | |
dc.citation.epage | 99 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Ourbanchik_E-The_study_of_the_chemical_99.pdf | 281,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Ourbanchik_E-The_study_of_the_chemical_99.djvu | 18,25 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Ourbanchik_E-The_study_of_the_chemical_99__COVER.jpg | 173,98 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.