Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22101

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorOurbanchik, E.
dc.contributor.authorGaldova, M.
dc.contributor.authorShaluta, A.
dc.contributor.authorУрбанчик, Е. Н.
dc.contributor.authorГалдова, М. Н.
dc.contributor.authorШалюта, А. Е.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:37Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:37Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationOurbanchik E. The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures / E. Ourbanchik, M. Galdova, A. Shaluta // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 99. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22101-
dc.format.extent99
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleThe study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures
dc.title.alternativeИзучение химического состава зерна ржи для получения биологически активных смесей
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.71-12
dc.identifier.citationenOurbanchik E., Galdova M., Shaluta A. (2017) The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 99 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationУчреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage99
dc.citation.epage99
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Appears in Collections:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.