Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22101
Заглавие: | The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures |
Други Заглавия: | Изучение химического состава зерна ржи для получения биологически активных смесей |
Автори: | Ourbanchik, E. Galdova, M. Shaluta, A. Урбанчик, Е. Н. Галдова, М. Н. Шалюта, А. Е. |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Ourbanchik E. The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures / E. Ourbanchik, M. Galdova, A. Shaluta // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 99. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Ourbanchik E., Galdova M., Shaluta A. (2017) The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 99 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата на Публикуване: | 11-Окт-2017 |
Date of entry: | 28-Окт-2017 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664.71-12 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 99 |
Start page: | 99 |
End page: | 99 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22101 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Ourbanchik_E-The_study_of_the_chemical_99.pdf | 281,11 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
SPHNP_2017_Ourbanchik_E-The_study_of_the_chemical_99.djvu | 18,25 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
SPHNP_2017_Ourbanchik_E-The_study_of_the_chemical_99__COVER.jpg | 173,98 kB | JPEG | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.