กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22101

ชื่อเรื่อง: The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Изучение химического состава зерна ржи для получения биологически активных смесей
ผู้แต่ง: Ourbanchik, E.
Galdova, M.
Shaluta, A.
Урбанчик, Е. Н.
Галдова, М. Н.
Шалюта, А. Е.
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Ourbanchik E. The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures / E. Ourbanchik, M. Galdova, A. Shaluta // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 99. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Ourbanchik E., Galdova M., Shaluta A. (2017) The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 99 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.71-12
Number of pages: 1
Page range: 99
Start page: 99
End page: 99
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22101
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Ourbanchik_E-The_study_of_the_chemical_99.pdf281,11 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Ourbanchik_E-The_study_of_the_chemical_99.djvu18,25 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Ourbanchik_E-The_study_of_the_chemical_99__COVER.jpg173,98 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น